Op onze school maken wij gebruik van Mijnschoolinfo.

Mijnschoolinfo is ontstaan uit de gedachte dat de communicatie tussen school en ouders en/of verzorgers met gebruik van hedendaagse middelen, beter en efficiënter kan.

De kracht van Mijnschoolinfo is de eenvoud van het communiceren met de ouders en krachtige manier waarop de ouders terug kunnen reageren. Of het nu gaat om gerichte mailings, persoonlijke berichten, korte enquêtes, delen van agenda’s, het plannen van oudergesprekken of het afwezig melden van kinderen.

Voor ouders en/of verzorgers betekent het gebruik van Mijnschoolinfo dat alle schoolinformatie van hun kind of kinderen altijd inzichtelijk is en dat zij een actieve rol kunnen spelen in de planning van bepaalde schoolprocessen.  Even kijken hoe laat de schoolavond begint? Even melden dat er een tandartsbezoek is over twee weken. Even kijken welke schoolactiviteiten zijn gepland in de week voor de zomervakantie? Even aangeven bij het oudergesprek waar u het als ouder /verzorger over wilt hebben. Het kan allemaal via Mijnschoolinfo.